Kdo je Bacek Jon ?

Kdo je Bacek Jon ?

Delite naprej
Bacek Jon je glavni junak isto imenske risane serije. Je ena izmed ovčic, črede kmeta, ki jo pazi ovčar Blitzer. bacek_jon
Kljub temu, da je Bacek Jon najmanjša ovčica v čredi, pa je dejansko pravi vodja črede. Risana serija je zanimiva tudi zato, ker v njej ni govorenih dialogov ampak ovce med seboj komunicirajo izključno z blejenjem.
Za nazoren prikaz idej, ki jih ima naš junak Bacek Jon, ter jih ovčice tudi bolj ali manj uspešno izvajajo, pa uporabijo hecne, zelo posrečene diagrame in nazorne diagrame, ki jih narišejo na črno tablo. Serija je nadvse duhovita in tako primerna za vse generacije. Tudi odrasli ob gledanju Backa Jona ne bo niti malo dolgčas, saj je serija kratka in jedrnata, predvsem pa nadvse domiselna in duhovita. Ustvarjalci serije so nadvse kreativni, polni idej in domislic, ki so nadvse posrečeno prikazane v omenjeni seriji. Poglejte si jih nekaj :

Bacek Jon – Bik: V tej epizodi so glavni protagonisti nagajivi prašiči, ki prek kopanjem ovčk v bazen vržejo rdečo barvo. Po kopeli so vse ovčke rdeče barve in posledično tarča za bika. Seveda pa naš junak Bacek Jon reši zaplet na njegov, torej hudomušen način.

Bacek Jon – Kopel : Umazane ovčice se, ker so umazane morajo umiti. Vendar pa v bazenu, kjer se morajo okopati zmanjka tople vode. Seveda Bacek Jon in druščina odkrije način, kako priti do tople vode.

Bacek Jon – Hujšanje : Ena izmed ovac se preveč zredi. Postane tako debela, da se ne more več sama premikati, zato jo morajo ostale ovce voziti v vozičku. Ampak naš glavni junak in druščina imajo idejo kako ovci pomagati shujšati.

Bacek Jon – Zmaj : Na nebu se pojavi zmaj, ki preganja ovce. Vse razen Jona se ga bojijo in pred njim bežijo. Jon ga na vsak način želi ujeti, a žal se zmaj zatakne visoko v krošnjo drevesa. Za naše junake to seveda ni težava, ampak izziv.

 

Playlist

3 Videos

Playlist

3 Videos

Povezana vsebina

Zakaj otroški-kino.si ?
Zakaj otroški-kino.si ?
Ostržek
Ostržek
Ceniti otroke
Ceniti otroke

Prijavite se na e-novice

Strinjam se z prijavo na e-novice.