Smrkci

Smrkci

Delite naprej

Zbirka petih delov legendarne risanke Smrkci.

00:00 – 12:21 – Krilati Čarovnik
Gargamel se je odločil, da bo poletel nad Smrčjo vasjo, da bi ujel Smrkca, ki bi ga odnesel s sabo na kongres čarovnikov. Za pomoč je zaprosil svojo Čarobno knjigo. Z njeno pomočjo je dobil vrsto smešnih letečih strojev, ki so privedli do nesreče, zato so Gargamela na kongresu čarovnikov spet vsi zasmehovali.

12:22 – 23:50 – Prvi Smrkofon
Ata Smrk je smrkomelono zalil s čarobnim napitkom, zato začne ta rasti in rasti in kmalu preraste vas in okoliški gozd. Smrkci melonine cvetove uporabijo namesto telefona, pa tudi Gargamel skuša s poslušanjem priti do Smrkcev. A kmalu se cvetovi spremenijo v melone, z njimi pa izginejo tudi telefoni.

23:51 – 35:18 – Smrketa Za En Dan
Bistri se je oblekel, kot se sicer oblači Smrketa, da bi zaljubljenega škrata Rovnika odpeljal kar najdlje od Smrčje vasi. Pod zemljo srečata Skrbnico, ki se takoj zaljubi v Rovnika. Kmalu Rovnik zavrže Smrketo, saj mu srce zdaj bije za drugo.

35:19 – 46:44 – Čarobni Uhani
Hogati se je uspelo dokopati do čarobnih zlatih uhanov, s pomočjo katerih bo lahko slišala oddaljene glasove Smrkcev. Ko tako sledi Lenkovemu smrčanju, ji skorajda uspe priti do Smrčje vasi, vendar ji Ubrani z rogom odpihne uhane, zato se Hogata besna odpravi domov.

46:45 – 58:14 – Smrkčeva Solza
V coprnico spremenjena prelepa princesa potrebuje za čarobni napoj mačje brke in smrkčevo solzo. Azrael, Zmrda in Vicko nehote sodelujejo pri njenem načrtu. Ko se princesa s pomočjo čarovnije končno znova spremeni, osvobodi ujetnike, ti pa vsi srečni pohitijo domov.

Spremljate dogodivščine Smrkcev, malih modrih bitij, ki živijo v mirni vasici in poskušajo prelisičiti zlobnega Gargamela.

Povezana vsebina

Jajo in Pajo – Kako sta pripravljala darilo za rojstni dan
Jajo in Pajo – Kako sta pripravljala darilo za rojstni dan
Uspavanka za Evo
Uspavanka za Evo
Angleška abeceda
Angleška abeceda
Bacek Jon – Hujšanje
Bacek Jon – Hujšanje
Kuža pazi
Kuža pazi
Smrkci
Smrkci
Sveti Miklavž
Sveti Miklavž
Vlakec
Vlakec
Risanka Palček Smuk
Risanka Palček Smuk

Prijavite se na e-novice

Strinjam se z prijavo na e-novice.